De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Over ons

Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is dé locatie voor (top)sport, meetings & events. Met de 250 meter (A-status) Wielerbaan, de Indoor Atletiekbaan en de Topsporthal is Omnisport samen met de vele vergader- en congresfaciliteiten en het bruisende sportcafé de grootste topsportaccommodatie van Noord-Oost Nederland.

Omnisport Apeldoorn ademt topsport, passie, enthousiasme en verlegd grenzen. Deze eigenschappen tillen elk evenement in Omnisport naar het hoogste niveau. De locatie is een uniek en multifunctioneel evenementen- en sportcomplex. Omnisport Apeldoorn is niet alleen geschikt voor sportevenementen maar biedt ook mogelijkheden voor bedrijven en organisatoren van muziekevenementen, congressen, vergaderingen en meer!

Naast vele mogelijkheden qua evenementen is er ook genoeg mogelijk op het gebied van ruimte, styling, licht, geluid en audiovisuele techniek. Zo is er de keuze uit één topsporthal en één wieler- en atletiekhal en negen ruimtes voor congressen en vergaderingen. Omnisport Apeldoorn heeft een oppervlakte 6.500 m2 waardoor er gezelschappen van 10 tot 11.000 gasten verwelkomt kunnen worden.

Omnisport Apeldoorn is door zijn A-status de enige locatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden.

Interesse om een evenement bij ons te organiseren en wilt u graag een offerte op maat ontvangen?

Ga naar organiseren

Praktische informatie
Receptie is doordeweeks dagelijks geopend van 08.30 – 17.00 uur. Bij sporttrainingen of evenementen gelden afwijkende tijden.

Op de wielerbaan, in de topsporthal en op de atletiekbaan zijn regelmatig trainingen te zien. Kom gerust eens kijken onder ’t genot van een kopje koffie.

Bij Omnisport kunt u gratis parkeren.

Vragen of meer informatie?
Neem contact met ons op.

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma