De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Nick Vujicic, de inspirator zonder armen en benen, bezoekt Omnisport Apeldoorn

De bekende Australische spreker en inspirator Nick Vujicic lijdt aan tetra-amelie, waarbij men geboren is zonder armen en benen. Nick komt op 24 september 2016 naar Omnisport Apeldoorn voor een zeer bijzonder evenement.

De 33-jarige Nick Vujicic is bovenal een inspirator en motivator. Gedurende zijn kindertijd worstelde hij met zijn handicap. Op zijn zeventiende startte hij zijn eigen non-profit organisatie Life Without Limbs (leven zonder ledematen). Na zijn studie wilde hij anderen motiveren. En dat is hem gelukt: inmiddels heeft hij miljoenen mensen in 59 verschillende landen geïnspireerd met zijn boeiende presentaties over handicaps, hoop en de betekenis van het leven.

TV-optredens

Vooral door zijn tv-optredens bij Oprah Winfrey is Nick bekend geworden. Nederland maakte kennis met Nick tijdens zijn gastoptreden bij Humberto Tan. Daarnaast schreef Nick diverse boeken. Tijdens zijn bezoek aan Omnisport Apeldoorn gaat hij in op zijn laatste boek: ‘Leven zonder beperkingen / niets is onmogelijk’. 

Nick Vujicic

Naast zijn werk als spreker, muzikant en acteur is Nick vader en houdt hij van vissen, schilderen en zwemmen. Nick is het schoolvoorbeeld van iemand die zijn leven niet laat bepalen door zijn fysieke beperkingen.

Op 24 september 2016 inspireert hij maximaal 7.000 bezoekers tijdens het evenement in Omnisport Apeldoorn. Naast Nick treden er nog een aantal bijzondere gasten op, waaronder zandkunstenaar Gert van der Vijver die betoverend mooie zandtekeningen maakt, Martin Brand en Sir5.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de Evenementenpagina Nick Vujicic.

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma