De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Vergaderen tussen de sporters. Het kan in Omnisport Apeldoorn en geeft ieder zakelijk event een bijzondere twist. Wat te denken van een meeting op de wielerbaan!

Met de zoemende bandjes van de baanwielrenners op de achtergrond praten over serieuze zaken geeft een hele andere dimensie aan een meeting. Gert Jakobs, zelf voormalig topsporter (o.a. Tour de France en Olympische Spelen) kan hierover meepraten. Met enige regelmaat geeft hij presentaties in de Wielerhal waarbij hij laat zien welke raakvlakken er zijn tussen de topsportwereld en het bedrijfsleven. “Vergaderen met het uitzicht op de wielerbaan waar het Wereld Kampioenschap is verreden en ook records zijn gevestigd spreekt erg tot de verbeelding, je zit gelijk in een goede ambiance met de juiste sfeer. Dat heeft geen enkele vergaderlocatie”. Na het serieuze gedeelte kan de meeting sportief worden afgesloten met een clinic op de wielerbaan.

Geef jij je volgende bijeenkomst ook een sportieve twist? Als je voor 1 september een arrangement boekt maak je kans op een clinic voor je hele team! (max 15 pers)​

Bel naar 088-900 0390 of mail ons voor een rondleiding.​

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma