De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Poppodium Gigant uit Apeldoorn was verantwoordelijk voor het entertainment in de Omnipub tijdens het WK Baanwielrennen. Een geslaagde samenwerking want in de drukbezochte kroeg heerste een gezellige sfeer en werd vaak tot in de kleine uurtjes nagepraat over de verrichtingen op de baan.

Duizenden toeschouwers hebben van 28 feb t/m 4 mrt genoten van de spectaculaire wedstrijden op de wielerbaan tijdens het WK baanwielrennen. De Nederlanders hebben een aantal mooie overwinningen op hun naam weten te zetten waar we heel trots op zijn!.
De stemming op de tribunes was tijdens het hele evenement opperbest. Dankzij Poppodium Gigant uit Apeldoorn bleef de sfeer er ook tussen de wedstrijden door en na afloop goed in zitten. Zij verzorgden het entertainment in de speciaal voor dit evenement gebouwde ‘Omnipub’. Een gezellige bruine kroeg waar het publiek onder het genot van een drankje kon genieten van fijne live muziek.  Optredens van Daniel Cane, Old Ditch Riverhoppers, Backgammon en Banner werden afgewisseld met opzwepende beats van DJ’s  Gary Global en Jimmy Who die er een gezellig feestje van maakten.

Wat ons betreft een geslaagde samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma