De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Filmpremière SPAAK

Wij mogen met trots mededelen dat op zaterdag 2 september de filmpremière van de film Spaak te zien is in Omnisport Apeldoorn. De film SPAAK is een speelfilm vol drugs en fiets drama, verfilmd naar het waargebeurde verhaal van Paul Rood genaamd “Groot Verzet”.

De hoofdpersoon Luuk Meijer gespeeld door Tim Douwsma is een talentvol baanwielrenner die samen met zijn vriendin Vanessa (Saskia Elise) snel geld wil verdienen door middel van de verkoop van drugs. Dit plot belooft een spannende film te worden!

Naast Tim Douwsma spelen ook nog andere bekende acteurs, (oud)wielrenners of presentatoren mee zoals Wilfred Genee, Aart Staatjes en Jack Wouterse! Blijf up to date en bezoek met regelmaat Spaak, want steeds meer castleden worden bekend gemaakt.

De maand september is traditioneel gezien de opening van het baanwielrennersseizoen. Deze opening wordt dit jaar op spectaculaire wijze ingevuld met de filmpremière van Spaak! Naast de filmpremière van Spaak is er een vol en bijzonder programma voor de hele avond.

Mis deze première niet en koop hier alvast je tickets!

 

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma