De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

De buildingrun voor 3FM Serious Request

Op vrijdag 27 oktober organiseren Accres Sportstimulering en Omnisport Apeldoorn een sponsorloop voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. De opbrengst van deze ‘Buildingrun’ wordt geschonken aan 3FM Serious Request die zich dit jaar inzet voor het Rode Kruis.

Rennen voor het goede doel

De leerlingen uit groep 7 en 8 zullen rondjes rennen door de gehele accommodatie van Omnisport om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Onderweg zullen zij een aantal onderdelen van de huissporten van Omnisport tegenkomen.

Initiatief

Omnisport wilt graag een bijdrage leveren aan 3FM Serious Request. Na een brainstormsessie was het zeker dat het een sportieve activiteit moest worden. Met partner Accres worden de krachten gebundeld voor de organisatie van een sponsorloop voor basisschoolleerlingen in omgeving. Accres en Omnisport hopen samen met de leerlingen een mooi bedrag bij elkaar te lopen.

Over Serious Request

Voor deze veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het glazen huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. De 3FM-dj’s zullen van 18 t/m 24 december non-stop radio maken en heel Nederland oproepen om in actie te komen voor het goede doel. De opbrengst van 3FM Serious Request zal worden gedoneerd aan het Rode kruis. Zij willen met de opbrengst families die verscheurd zijn door oorlog of natuurrampen weer samenbrengen.

Meer informatie over de buildingrun

 

 

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma