De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in Omnisport Apeldoorn als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en zoniet, neem dan contact op met de organisator.

Algemeen

Kan Omnisport Apeldoorn catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, Omnisport Apeldoorn biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd.

U kunt bij de projectmanager van Omnisport Apeldoorn of de beursorganisator informeren over de mogelijkheden en het aanbod. Tevens bezit Omnisport Apeldoorn over een Sportcafé, waar u tijdens openstelling het één en ander kan nuttigen.

Is het toegestaan om te roken in Omnisport Apeldoorn?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken.

Waar kan ik de technische specificaties van Omnisport Apeldoorn vinden?

Op deze pagina vindt u onder Facts en Figures de plattegrond van Omnisport Apeldoorn en voor technische specificaties kunt u contact opnemen met de locatie via telefoon(055-3684611) of e-mail (info@omnisportapeldoorn.nl).

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in Omnisport Apeldoorn. Waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in Omnisport Apeldoorn. U kunt deze vraag neerleggen bij de Servicebalie van Omnisport Apeldoorn via telefoonnummer (055-3684611) of mail (info@omnisportapeldoorn.nl).

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van Omnisport Apeldoorn?

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

Hoe kan ik Omnisport Apeldoorn het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar Omnisport Apeldoorn (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website van de betreffende locatie: www.omnisportapeldoorn.nl/bereikbaarheid.

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in Omnisport Apeldoorn te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij Omnisport Apeldoorn, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda.

Wat zijn de kosten om te exposeren in Omnisport Apeldoorn?

De kosten om deel te nemen aan de beurs of het evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Omnisport Apeldoorn.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in Omnisport Apeldoorn, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Omnisport Apeldoorn.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

Bij Omnisport Apeldoorn is een parkeerabonnement niet van toepassing, omdat het parkeren bij deze locatie gratis is.

Wat zijn de parkeerkosten voor mij als exposant/standhouders?

Parkeren bij Omnisport Apeldoorn is gratis.

Voorzieningen

Heb ik in Omnisport Apeldoorn draadloos internet tot mijn beschikking?

Voorafgaand aan de beurs kunt u bij de organisator aangeven of u internet op uw stand wilt hebben. Omnisport Apeldoorn kan zowel bedraad als draadloos (Wifi) internet verzorgen.

Ik exposeer in Omnisport Apeldoorn, één van de locaties van Libéma. Kan Libéma me helpen aan een locatie om te overnachten?

Ja, we bieden u enkele suggesties van hotels in de buurt van Omnisport Apeldoorn. Overnachten op het terrein van Omnisport Apeldoorn is niet toegestaan.

Kan ik pinautomaten aansluiten bij mijn stand?

Over extra voorzieningen, zoals pinautomaten en stroomvoorziening, heeft de organisator van het evenement waar u op exposeert afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u de contactgegevens niet, dan kunt u die aan de linkerkant vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Omnisport Apeldoorn.

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in Omnisport Apeldoorn waar ik exposeer?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van Omnisport Apeldoorn.

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma