De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

24 november 2018
Sovon Landelijke Dag

De Landelijke Dag is een jaarlijks evenement voor alle actieve vogelaars in Nederland.

Op 24 november vindt in Omnisport de Landelijke Dag plaats van Sovon Vogelonderzoek Nederland. De dag heeft een extra feestelijk tintje want op deze dag wordt de nieuwe Vogelatlas van Nederland gepresenteerd.

Aan het programma wordt nog volop gewerkt, maar uiteraard staat de officiële presentatie van de nieuwe Vogelatlas centraal. De Vogelatlas van Nederland toont de veranderingen en laatste stand van zaken omtrent de vogelpopulaties in ons land. Een schitterend naslagwerk met fraaie foto’s, kaartjes en grafieken, waardoor je inzicht krijgt in de actuele verspreiding van broedvogels en wintergasten.

Informatiemarkt

Naast de presentatie en boeiende lezingen kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de uitgebreide informatiemarkt waar zo’n 100 standhouders te vinden zijn. Hier kan men informatie inwinnen of een praatje maken bij de Vogelwerkgroepen, boekhandelaren, reisorganisaties en nog veel meer.

Aanmelden

Aanmelden voor de Landelijke Dag kan vanaf 15 augustus via www.sovon.nl/ld. Hou deze Landelijke Dag-pagina ook in de gaten voor actuele ontwikkelingen en het definitieve programma!

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma