De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

7 en 8 juli
Paraview: de spirituele beurs

Ontdek alles op het gebied van paranormale zaken.

Paraview keert terug naar Omnisport! In het weekend van 7 en 8 juli 2018 staat Omnisport Apeldoorn in het teken van spiritualiteit, paranormale zaken en diverse alternatieve geneeswijzen. Iedereen kan op een ontspannen manier kennismaken met deze onderwerpen en hier meer over ontdekken.

Persoonlijk consult
Er zijn vele deelnemers aanwezig waar je terecht kan voor persoonlijke consulten. Laat bijvoorbeeld een aurafoto maken, stel vragen over jouw relatie / werk aan een handlijnkundige of vraag of een paragnost om te bekijken of hij/zij iets voelt bij een persoonlijke foto of voorwerp. Heb je hier geen behoefte aan? Er is ook genoeg te ontdekken door gewoon rond te lopen, te voelen en interesses te delen met anderen.

Doorlopende lezingen
Ontdek meer over spiritualiteit door de gratis lezingen en workshops die gedurende de hele dag worden gegeven. Sluit bijvoorbeeld aan bij een lezing over contact met overledenen, reiki, yoga en veel meer. Ontdek hier meer over de diverse lezingen.

Ontdek meer
Ben je geïnteresseerd geraakt in deze beurs en het ontdekken van spiritualiteit? Lees dan meer op de website van Paraview.

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma