De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

7 september 2017
Kennisdag Sport en Duurzaamheid

De vereniging Nederlandse Gemeenten en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland nodigt u uit voor de kennisdag sport en duurzaamheid. Een dag vol informatie over sport, duurzaamheid en energieverbruik!

De afgelopen jaren zijn er veel initiatieven gestart om bestaande sportaccommodaties te verduurzamen en nieuwe sportaccommodaties energieneutraal te realiseren. Tijdens de Kennisdag Sport en Duurzaamheid komen onderwerpen zoals energiebesparing en duurzame energie voor sport(accommodaties) volop aan bod.

Aanleiding
Energiegebruik is vaak voor een sportaccommodatie een stevige kostenpost en vanuit maatschappelijk oogpunt wordt duurzaamheid ook steeds meer van belang. Bij het maken van stappen in duurzaamheid kunnen veel vraagstukken naar boven komen. Tijdens de Kennisdag Sport en Duurzaamheid kunnen deze mogelijk allemaal beantwoord worden.

Programma
De Kennisdag Sport en Duurzaamheid bestaat uit een tiental workshops en lezingen. U kunt zelf uw programma samenstellen waarbij u kiest uit onderwerpen als: financiering en subsidies, circulaire economie , duurzaam aanbesteden, energiebesparend gedrag, energiebesparing via maatregelen, energieopwekking en monitoring. Verder zullen gemeenten en provincies hun aanpak aan u presenteren en zullen handvatten geboden worden om aan de slag te gaan

Meer informatie
Bent u iemand die zichzelf inzet voor het verduurzamen van het sportbeleid en sportaccommodaties? Dan is de Kennisdag Sport en Duurzaamheid zeker iets voor u. Meer informatie over het evenement en het volledige programma is te vinden op de website van Vereniging Sport en Gemeenten.

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma