De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

27 t/m 29 december
ENGIE Internationaal Jeugdtoernooi Volleybal

Het Internationale Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn staat garant voor drie dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daar buiten!

Het Internationale Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn staat garant voor drie dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daar buiten. Voor veel verenigingen is het jeugdtoernooi al jaren dé ideale voorbereiding op de Open Club (NK). Buitenlandse top jeugdteams zien het toernooi als een unieke gelegenheid hun krachten te meten met Europese tegenstanders.

Het toernooi
Op 27 en 28 december speelt elk team poulewedstrijden. De wedstrijden beginnen op 27 december om ongeveer 11.00 uur en lopen door tot ongeveer 22.00 uur. Op 28 december zijn er wedstrijden van 10.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur waarna alle deelnemers zich kunnen storten op de feestavond in het Dynamo Café. Op 29 december vinden de beslissingswedstrijden en de finales (15.00 – 16.00 uur) plaats. Direct na afloop van de finales worden de kampioenen gehuldigd tijdens de prijsuitreiking (rond 18.00 uur). Iedere winnaar ontvangt een beker en mag zich een jaar lang SV Dynamo Apeldoorn Jeugdtoernooi Kampioen noemen.

Praktische informatie
De wedstrijden gaan bekijken en de spelers aanmoedigen bij de spannende wedstrijden? Kijk voor meer informatie op de website van SV Dynamo.

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma