De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

27 oktober 2017
Buildingrun voor 3FM Serious Request

Een sponsorloop met een uniek kijkje achter de schermen bij Omnisport

Tijdens Buildingrun wordt er door diverse basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 uit de omgeving gesport voor het goede doel! Al het geld dat bij elkaar wordt gesport met deze sponsorloop zal ten goede komen aan 3FM Serious Request. Loop met jouw school ook mee voor 3FM Serious Request! Aanmelden is gratis en kan hier.

Een uniek kijkje achter de schermen

Ambassadeur en topatleet Eelco Sintnicolaas zal deze vrijdagochtend het startschot geven. De leerlingen uit groep 7 en 8 zullen verschillende rondes rennen door de gehele accommodatie van Omnisport en zullen ondertussen kennis maken met de diverse sporten die er worden beoefend. Accres en Omnisport willen met deze buildingrun een mooi bedrag ophalen om te schenken aan het glazen huis van 3FM Serious Request. Bij het aanbieden van de opbrengst aan het glazen huis gaat er naast Eelco Sintnicolaas ook van iedere school een vertegenwoordiger mee.

Opbrengst glazen huis voor het Rode Kruis

Dit jaar staat het glazen huis van 3FM Serious Request op het Marktplein in Apeldoorn. De gehele opbrengst van het glazen huis wordt gedoneerd aan het Rode Kruis. Het rode kruis helpt kinderen en hun ouders in conflictgebieden of na natuurrampen om weer samen te komen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma