De Voorwaarts 55 · 7321MA Apeldoorn · 055-368 46 11 · info@omnisportapeldoorn.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

18 juni 2017
10km van Nederland Rexona Run

De 10km van Nederland Rexona Run probeert op 18 juni zoveel mogelijk mensen aan het lopen te krijgen en daarmee zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Op 18 juni vindt de 10km van Nederland Rexona Run plaats. Dit grote evenement is onder andere ook in Apeldoorn met als startpunt Omnisport!

De 10km van Nederland Rexona Run probeert op 18 juni zoveel mogelijk mensen aan het lopen te krijgen en daarmee zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Dit jaar willen ze €25.000 ophalen voor het goede doel: Right To Play. Deze stichting streeft ernaar om kinderen in ontwikkelingslanden en conflictgebieden belangrijke vaardigheden en kennis bij te brengen, door middel van sport en spel.

Wil je ook Right To Play steunen? Schrijf je dan nu in voor de 10km of 5km en loop samen met andere beginners, recreanten en topsporters! Zowel voor kinderen, scholen en bedrijven zijn er verschillende opties om samen als groep op te vallen. Niet iedereen hoeft de 10km vol te houden, er zijn ook andere routes zoals het 5km parcours.

De 10km van Nederland Rexona Run wordt niet alleen gehouden in Apeldoorn maar ook in 14 andere steden. Tussen de steden onderling zijn ook competitiestrijden zoals: welke stad krijgt de meeste lopers in de top 100 van het landelijke klassement!

Strijd dus samen met jouw stad, team of school tijdens de 10km van Nederland Rexona Run tegen elkaar voor vooral voor het goede doel!

Kijk hier voor meer  informatie over het parcours van de 10km van Nederland Rexona Run in Apeldoorn of kijk hier voor algemene informatie het evenement.

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma