Bereikbaarheid

Omnisport Apeldoorn Ligt op slechts 60 autominuten van Schiphol Airport. Doordat Omnisport dicht aan de A50 en het NS Station ligt, is het complex optimaal bereikbaar. Bezoekers kunnen zich melden bij de receptie in het Sportcafé op de eerste etage. Een groot parkeerterrein en prima bewegwijzering vergroten de ‘auto-vriendelijkheid’ van Omnisport Apeldoorn. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om bij Omnisport Apeldoorn te komen.

Per auto

Per openbaar vervoer

Per taxi


Per auto

Let op: om bij grote evenementen verkeersopstoppingen te voorkomen, is het van belang de volgende route aan te houden:

- Vanuit de richting Zwolle: rijd via de A50 en neem afslag 25 Apeldoorn-noord.
Neem op de A50 afslag 25 Apeldoorn-noord en volg de route richting Apeldoorn. Sla bij het naderen van de ringweg linksaf en volg de route Ring Noord (oost). Wanneer u de ring ongeveer 4 kilomter blijft volgen, heeft u Omnisport Apeldoorn bereikt.

- Vanuit de richting Arnhem: rijd via de A50 en neem afslag 24 Apeldoorn.
Neem op de A50 afslag 24 Apeldoorn en volg de route richting Apeldoorn. Sla wanneer u de ringweg nadert linksaf en volg de route Ring Zuid (oost). Blijf de ring ongeveer 200 meter volgen en u bent aangekomen bij Omnisport Apeldoorn.

- Vanuit de richting Deventer: rijd via de A1 en neem afslag 21 Voorst.
Neem op de A1 afslag 21 Voorst en volg daarna route richting Apeldoorn. Wanneer u de ringweg nadert, dient u linksaf te slaan en de route Ring Zuid (oost) te volgen. Wanneer u de ring ongeveer 200 meter volgt, heeft u Omnisport Apeldoorn bereikt.

- Vanuit de richting Amersfoort: rijd via de A1 en neem afslag 19 Hoenderloo.
Neem op de A1 afslag 19 Hoenderloo en volg de route richting Apeldoorn. Bij het naderen van de ringweg, dient u rechtsaf te slaan en de route Ring Zuid (oost) te volgen. Als u de ring ongeveer 6 kilometer blijft volgen, bent u bij Omnisport Apeldoorn aangekomen.

De ingang van de Sporthal ligt aan de kant van de voetbalvereniging WSV en bij de ingang van de Intratuin.

Navigatiesysteem
Het kan zijn dat De voorwaarts nog niet in uw navigatiesysteem staat, omdat deze weg relatief nieuw is. Mocht u gebruik willen maken van uw navigatiesysteem, kunt u Laan van Erica 50, 7321 BX Apeldoorn aanhouden.

Per Openbaar vervoer

Bij Omnisport Apeldoorn bevinden zich twee stations in de buurt. Station Apeldoorn Osseveld en Station Apeldoorn De Maten. U bereikt Omnisport Apeldoorn vanaf Station Osseveld te voet ongeveer in 10 minuten en Station De Maten in ongeveer 2 minuten.

Te voet vanaf Station De Maten
Vanaf station De Maten rechtsaf de weg volgen en voorbij de Americahal neemt u linksaf richting Omnisport.

Te voet vanaf station Osseveld
Vanaf station Osseveld richting de weg lopen. Hierna dient u het spoor over te steken en de weg te blijven volgen. Bij de stoplichten en het tankstation loopt u rechtdoor. U ziet recht voor u Omnisport Apeldoorn.

Per bus
Lijn 4 richting Maten Hoeve brengt u bij Omnisport Apeldoorn. Wanneer u bij halte Laan van Erica arriveert, is de loopafstand ongeveer 10 minuten.

Te voet vanaf Laan van Erica
U dient over te steken bij het kruispunt richting de spoorovergang. Voorbij de spoorovergang ziet u de Americahal, loop langs de Americahal en wanneer u hier voorbij bent ziet u aan de linkerzijde Omnisport Apeldoorn.

Per taxi

Indien u wenst kunt u gebruik maken van een taxi, u kunt dan onderstaande telefoonnummers bellen.

Taxi Centrale Apeldoorn 055-5762222
Apeldoornse Taxi Service 055-5333906

 


Nieuwsbrief


banner

banner

banner